Wie ben ik


Mijn naam is Dineke van Nooten en ik ben praktijkhoudster van Massagepraktijk Schoonhoven.
Als gediplomeerd massagetherapeut en sportmasseur weet ik als geen ander wat een goede massage voor u kan betekenen. De wereld om ons heen wordt steeds drukker en veeleisender. Ook spanningen of onzekerheid op het werk kunnen stress en daarmee lichamelijk ongemak veroorzaken.

Masseren is mijn passie en daarom blijf ik investeren in opleidingen om u met meer massagetechnieken en kennis te kunnen behandelen. 

Naast mijn werk in de praktijk ben ik ook actief als masseur voor de Dani-Eldenstichting. Deze stichting organiseert een aantal keer per jaar verwendagen voor kanker- en nierpatiënten in Rotterdam en omstreken. 

Mag ik u een keer verwelkomen in mijn praktijk? Deze is gevestigd op de begane grond in het woonhuis. Lekdijk-West 89 te Schoonhoven.


Massagepraktijk Schoonhoven - Lekdijk-West 89 - 2871 MN Schoonhoven - tel.: 06-1098 0206 
E-mail: info@massageschoonhoven.nl
KvK te Rotterdam: 56749716 - BTWnr: NL132854028B01