BMS Massageteam


In 2012 heeft het massageteam van de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS) een herstart gemaakt. Sinds die tijd ben ik coördinator van dit enthousiaste en professionele team. Het team is onder meer actief tijdens sportevenementen, (personeels)sportdagen, beurzen en verwendagen voor personeel van bedrijven en instellingen.
 
Een greep uit de sportevenementen waar het BMS Massageteam de laatste jaren gevraagd is om aanwezig te zijn: Rotterdam Marathon, Amsterdam Marathon, Ladies Run in Rotterdam, Singelloop in Utrecht, Tilburg 10 Miles, Triathlons uit de TRI HARD series, Trail Runs van MudSweatTrails,....en vele andere grotere en kleinere evenementen.

Alle teamleden zijn gediplomeerd volgens de eisen van het NGS, de ESPO of de NESPG. Daarnaast zijn een aantal masseurs opgeleid tot gediplomeerd sport- en/of massagetherapeut. Masseurs die bijna afgestudeerd zijn krijgen de mogelijkheid als stagiaires mee te gaan naar evenementen.

Het massageteam heeft zich tot doel gesteld om op een actieve, enthousiaste en professionele wijze een ontspannende en/of verzorgende bijdrage te leveren aan (de deelnemers aan) evenementen door middel van:
  • sportmassages, ontspanningsmassages, stoelmassages, enz.;
  • sportverzorging, EHB(S)O, tapen en bandageren;
  • advies met betrekking tot o.a. een gezonde leefwijze, een goede houding, specifieke sport- en lichaamsverzorging en blessurepreventie;
  • het geven van persoonlijke aandacht en het luisteren naar (massage)wensen. Hygiëne en het gebruik van professioneel materiaal zijn daarbij vanzelfsprekend. 
Voor meer informatie over het BMS Massageteam kunt u contact opnemen met de praktijk of via dineke@bms-massageteam.nl

Massagepraktijk Schoonhoven - Lekdijk-West 89 - 2871 MN Schoonhoven
tel.: 06-1098 0206 
E-mail: info@massageschoonhoven.nl
KvK te Rotterdam: 56749716 - BTWnr: NL001617521B47