Deep Tissue massageDe Deep Tissue massage is een krachtige massage die zich richt op het herstellen en ontspannen van diepere spieren en bindweefsel. De Deep Tissue massage is vooral geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning. Bijvoorbeeld in de nek, rug en schouders. Echter, bij klachten aan de onderste extremiteiten (benen) kan de Deep Tissue massage ook zeer effectief ingezet worden.
 
Kenmerkend voor de Deep Tissue massage zijn de langzame, diepe strijkingen met handen, duimen, onderarmen en ellebogen. De massage wordt diep en traag uitgevoerd. 
 
De opbouw van de massage is van oppervlakkige handgrepen naar diepere om het lichaam de tijd te geven deze diepere handgrepen rustig te kunnen ondergaan. De diepere technieken zijn een stuk gevoeliger. Na afloop kan je je soms wat beurs voelen op de behandelde delen. Deze beursheid trekt echter vanzelf weg. Wat overblijft is een gevoel van bevrijding vanwege de weggemasseerde spanning. 
 
Voor de tarieven van een Deep Tissue behandeling, klik hierMassagepraktijk Schoonhoven - Lekdijk-West 89 - 2871 MN Schoonhoven
tel.: 06-1098 0206 
E-mail: info@massageschoonhoven.nl
KvK te Rotterdam: 56749716 - BTWnr: NL001617521B47