Behandelingen bij pijn in Rug-Schouders-Nek


Van uw lichaam wordt dagelijks veel gevraagd. Het moet lang in eenzelfde positie zitten of staan, juist continu bukken of zwaar tillen. Het lichaam raakt daar aan gewend, wanneer we naast deze werkzaamheden op een andere manier blijven bewegen (wandelen, sporten,..). Echter, vaak is het bekende druppeltje stress in drukke of roerige tijden net dátgene wat de emmer van ons lichaam doet overlopen: er ontstaat pijn.

Dit kan in de boven- of onderrug, schouders en nek zijn, met hoofdpijn of pijn in de bil/achterzijde benen als bijkomende klachten, maar evengoed een tenniselleboog of RSI klachten. Het lichaam kan wat dat betreft redelijk onvoorspelbaar zijn. Soms trekt de pijn met rust (of als u een andere houding aanneemt) even weg of wordt het minder, maar vaker blijft er lichamelijk ongemak.

Wanneer u zich hierin herkent, kan een behandeling die gericht is op deze pijnklachten een uitkomst zijn.

De behandeling die door Massagepraktijk Schoonhoven gegeven wordt, is een combinatie van verschillende massagetechnieken. Er wordt niet alleen gewerkt met bindweefselmassage, deep tissue massage en oscillaties maar ook met klassieke strijkingen en knedingen. Hoewel de rug een dag na de behandeling soms wat beurs kan aanvoelen wordt de behandeling in de meeste gevallen toch als zeer ontspannend ervaren.

Voorafgaand aan de eerste behandeling vindt een intake plaats.

Hoewel er in het algemeen snel resultaat geboekt kan worden, zijn er als u al langere tijd klachten heeft waarschijnlijk wat meer behandelingen nodig. Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten (soms 60 minuten). Voor meer informatie over prijzen, klik hier.Massagepraktijk Schoonhoven - Lekdijk-West 89 - 2871 MN Schoonhoven
tel.: 06-1098 0206 
E-mail: info@massageschoonhoven.nl
KvK te Rotterdam: 56749716 - BTWnr: NL001617521B47