Hydromed®Massage/warmwaterkussenmassage


Hydromed®Massage, ook wel bekend als warmwaterkussenmassage is een massage waarbij je een volledige lichaamsmassage in rugligging kunnen ontvangen. Je hoeft dus niet zoals gewoonlijk het geval is, van het liggen op de buik om te draaien zodat de voorzijde van het lichaam gemasseerd kan worden. 

Tijdens de massage lig je op twee, met warm water (40-42°C) gevulde kussens. Een kussen ligt onder de rug, de andere onder de benen. De warmte van de kussens en het zacht meedeinen hiervan zorgt voor een optimale doorbloeding en ontspanning van de spieren. Met handen en armen wordt er tussen lichaam en kussen gemasseerd waarbij jouw lichaam als tegendruk gebruikt wordt.

De behandeling wordt als een totale lichaamsmassage van 45 of 60 minuten gegeven.

De Hydromed®Massage is om voor de hand liggende redenen uitermate geschikt als massage tijdens de zwangerschap. Echter ook mensen die problemen in het ruggebied hebben en zich slecht kunnen ontspannen in buiklig, zullen ervaren dat de warmwaterkussenmassage tot enorme ontspanning van het lichaam leidt. Het kan dus zo zijn dat een Hydromed® Massage effectiever voor je kan zijn dan een traditionele ontspanningsmassage!


Mocht je vragen hebben of willen weten of de Hydromed®Massage voor jou geschikt is, aarzel dan niet om contact met de praktijk op te nemen.

Voor de tarieven van de Hydromed®Massage, klik hier.Massagepraktijk Schoonhoven - Lekdijk-West 89 - 2871 MN Schoonhoven
tel.: 06-1098 0206 
E-mail: info@massageschoonhoven.nl
KvK te Rotterdam: 56749716 - BTWnr: NL001617521B47