Klassieke ontspanningsmassage


Voelt u zichzelf wel eens uitgeblust of vermoeid? Heeft u last van verkrampte spieren na een zware werkweek? Bij een volledige ontspanningsmassage ontspannen uw spieren en worden uw pezen, gewrichten en spieren soepeler. Afvalstoffen zullen het lichaam sneller verlaten door een verbeterde bloedsomloop in spieren en huid en door stimulatie van het lymfestelsel.

Door ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress, zoals spanningshoofdpijn, (chronische) vermoeidheid, slaapproblemen, stijve nek en rug worden verzacht. U zult merken dat met een ontspannen lichaam de geest ook weer tot rust komt.
De negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten wordt doorbroken.
Er wordt gebruik gemaakt van diverse massagetechnieken.

U kunt een ontspanningsmassage reserveren voor 45, 60, 75 of 90 minuten.

Bij iedere massage wordt er in de agenda een kwartier extra voor u gereserveerd. Uiteraard hoeft u hier niet voor te betalen. In dit kwartier kunt u rustig nog een paar minuten blijven liggen op de behandeltafel. Intussen zet ik iets te drinken voor u klaar. Wij kunnen als u zich weer aangekleed heeft even napraten over de behandeling en uw wensen voor een eventueel volgende bezoek.

Klik hier voor de tarieven.


Massagepraktijk Schoonhoven - Lekdijk-West 89 - 2871 MN Schoonhoven
tel.: 06-1098 0206 
E-mail: info@massageschoonhoven.nl
KvK te Rotterdam: 56749716 - BTWnr: NL001617521B47